top of page

Silentium Insurance

Vi har många års erfarenhet av att sälja komplexa produkter och tjänster.

 

I dagens hypertransparenta marknad är kunderna medvetna om att det finns många alternativ att välja mellan oavsett vilken produkt eller tjänst de ska köpa. Tack vare att kunderna ett klick bort har tillgång till obegränsad mängd information har de ett bättre förhandlingsläge när de ska fatta ett köpbeslut. Kunderna är också mer reserverade och skeptiska till reklam, framförallt den reklam som riktas direkt till kund som exempelvis sms, telefon och mejl. Aldrig tidigare har det därför varit så viktigt och samtidigt svårt, att fånga och behålla kundens uppmärksamhet.

 

Därför utmanar vi traditionella sätt att arbeta med försäkringar. Vi hjälper kunderna när de gör sina val och fattar sina beslut. Vi är vägledare i digitala köpprocesser.

 

Vi på Silentium är väldigt stolta över att ha förtroendet att samarbeta med ledande varumärken inom bland annat telekom-, bank-, försäkrings- och energibranschen.

möte
Image by Florian Roost

Vårt uppdrag är att stärka

14

Anställda 

16

Industry Leading Mentors

5

Antal utförda uppdrag

Vårt löfte: Vi är flexibla och framtidssäkrade

Silentium Insurance är ett tjänsteföretag, och kunden kommer alltid att stå i centrum för det vi gör. Det är vårt sätt att skapa värde i en ständigt föränderlig värld. Vi förbereder oss redan för de spännande möjligheter som teknologin och vi har bara börjat.

Våra kärnvärden

Vi praktiserar det vi predikar

Intigritet

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

Anvar

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

Kunskap

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

Engagemang 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

Passion

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me

Vi samarbetar med de bästa 

bottom of page